Vi elsker vinsmagninger, og Vinpusheren holder de bedste, hyggeligste og mest velsmagende vinsmagninger.  Vi holder en lang række arrangementer, hvor du kan smage på tingene og blive klogere, meld dig til nyhedsbrevet og bliv opdateret omkring kommende vinsmagninger og andre spændende arrangementer

Vores vinsmagninger er ofte tematiske for at give et godt indblik i et givent område eller en given drue. Vi holder ofte vinsmagninger med de bedste vine fra de klassiske områder. Det giver en unik mulighed for at smage dyre og eksklusive vine til en rimelig pris, hvor der samtidig er mulighed for at sammenligne og diskutere vinene med andre vinentusiaster.

Kalender forår 2018:

HUSK FREDAGSBAR HVER FREDAG FRA 14-18 – VI SMAGER 3 SPÆNDENDE VINE OG BYDER PÅ EN LILLE SNAK – DET ER HYGGELIGT OG GRATIS

4/5-18 kl. 19.30: Brunello di Montalcino og de store årgange
Smag en stribe fremragende Brunello’er fra 2013 og 2012 samt et par 97-98 point Riservaer fra 2010. Inkl. italienske snacks, pølse og ost.
Kr. 795,-
14/6-18 kl. 19.30 OREGON – har aldrig været bedre
Godt 40 år efter den spæde start med Chardonnay og Pinot Noir i Oregon, så har vinene aldrig været bedre. Smag på to af de bedste årgange nogensinde i Oregon 2014 og 2015. Smag på topproducenter som Arterberry Maresh, Bergström, King Estate, Lemelson, Minimus og Domaine Serene.
10 vine, pølse, ost og brød kr. 595,-
5-7. Juli: Sommerafslutning med G & T, Champagne, Pinot Noir m.m.
EFTERÅR 2018: Store planer for smagninger er undervejs
– Then an Now: smag topvine fra Barolo, Napa, Bourgone m.fl. i både yngre og ældre udgaver af samme vin
– Vinpusherens Piemonte: hvad er status på Barolo, Barbaresco og Roero lige nu…