Vi elsker vinsmagninger, og Vinpusheren holder de bedste, hyggeligste og mest velsmagende vinsmagninger.  Vi holder en lang række arrangementer, hvor du kan smage på tingene og blive klogere, meld dig til nyhedsbrevet og bliv opdateret omkring kommende vinsmagninger og andre spændende arrangementer

Vores vinsmagninger er ofte tematiske for at give et godt indblik i et givent område eller en given drue. Vi holder ofte vinsmagninger med de bedste vine fra de klassiske områder. Det giver en unik mulighed for at smage dyre og eksklusive vine til en rimelig pris, hvor der samtidig er mulighed for at sammenligne og diskutere vinene med andre vinentusiaster.

Kalender 2018:

HUSK FREDAGSBAR HVER FREDAG FRA 14-18 – VI SMAGER 3 SPÆNDENDE VINE OG BYDER PÅ EN LILLE SNAK – DET ER HYGGELIGT OG GRATIS

 

23-24/3: Spansk Forår på Grumstolsvej
Få styr på cyklen og vinen til påske – Bings Bikestore og Vinpusheren afliver vinteren.
Bings Bikestore har fundet en stribe fantastiske cykler frem fra det spanske topmærke Orbea – få et godt påsketilbud på ny cykel eller forårsklargøring af den gamle.Vinpusheren går old School spansk og serverer Cava, Rioja og spanske tapas. Masser af gode tilbud på vin til påskelammet. Fredag 23. april er der særtilbud på tapas.
Tapas til 2 normalpris 159,- / påsketilbud 129,-
12/4-18 kl. 19.30: Østrigsk Vin og Tapas smagning
Foråret kalder på friske Østrigske vine, vi har fået flere spændende nye producenter i hus. Vi smager på de klassiske østrigske druer både i konventionelle og biodynamiske udgaver. Vinpusheren har sammensæt en østrigsk inspireret tapas menu til lejligheden – bliv inspireret til foråret. Se programmet her.
kr. 495,-
4/5-18 kl. 19.30: Brunello di Montalcino og de store årgange
Smag en stribe fremragende Brunello’er fra 2013 og 2012 samt et par 97-98 point Riservaer fra 2010. Inkl. italienske snacks, pølse og ost.
Kr. 795,-
14/6-18 kl. 19.30 OREGON – har aldrig været bedre
Godt 40 år efter den spæde start med Chardonnay og Pinot Noir i Oregon, så har vinene aldrig været bedre. Smag på to af de bedste årgange nogensinde i Oregon 2014 og 2015. Smag på topproducenter som Arterberry Maresh, Bergström, King Estate, Lemelson, Minimus og Domaine Serene.
10 vine, pølse, ost og brød kr. 595,-