Jeg blev inspireret af de kogte hummere hos mine gode venner ved Havnens Fiskehus og den tunge august varme.

2 kogte hummere plukket i mindre stykker

1/2 ananas i fine tern ( må ikke være for moden)
1-2 snackpebre i fine tern
1/2 agurk i fine tern
1/2 finthakket rødløg

4 spsk peanuts eller cashew
Srirachamayo efter smag

Hummerdressing:
saft af 1/2 lime
2 spsk olivenolie
1/2 chipotle pulver
salt og peber

Salsadressing:
saft 1 1/2 lime
1 spsk honning
2 spsk fishsauce
1/2 finthakket chili
3 cm fintrevet ingefær
2 spsk friskhakket koriander
salt og peber

Vend ananas og grønt i salsadressingen og anret i 4 dybe tallerkner, vend det plukkede hummerkød i hummerdressingen og placer det ovenpå salsaen. Pynt med nødder, mayo og frisk koriander.

Drik sødmefuld Riesling, Rosé eller iskold øl til.