Vi sætter fokus på foråret og smager på østrigske vine og har sat en østrigsk inspireret tapas menu til de sprøde, friske og elegante vine.

Torsdag 12. april kl. 19.30 – smag 10 vine og 5 tapas for kun kr. 495,-
Hurtig tilmelding på michael@vinpusher.dk tilrådes

Vinsmagning hvor vi smager både konventionelle og biodynamiske vine, vi smager på de klassiske Østrigske druer Grüner Veltliner, Riesling, Zweigelt, Blaufränkisch og St. Laurent

Program:
Netzl Grüner Veltliner Classic 2017, Carnuntum (ØKO)
Buchegger Grüner Veltliner Reserve Pfarrweingarten 2016, Kremstal
– Torsk, ærter, radise, hasselnød 

Hollenburger Riesling NV, Kremstal (BIO)
Stagård Riesling Reserve Steiner Hund 2015, Kremstal (BIO)
– Taskekrabbe, mango, karry, rispapir 

Graf Hardegg Pinot Noir Vom Schloss 2015, Weinvirtel (BIO)
Johanneshof Rheinisch St. Laurent Fraunfeld 2015, Thermenregion (BIO)
– Rillette af and, schüttelbrot, sennep, brøndkarse

Thomas Lehner Zweigelt Nr. 23 Kranerwirztl 2013, Burgenland (ØKO)
Netzl Christina 2015, Carnuntum (ØKO)
– Kalv, rødbede, peberrod, crouton

Wachter Wiesler Bella Joska 2015, Burgenland (ØKO)
Krutzler Blaufränkisch Eisenberg Reserve 2015, Burgenland
– udvalg af faste oste og oliven