omvinpusheren_1_3

omvinpusheren_2_3

Vinpusheren er Højbjergs lokale vin- og specialitetsbutik. En moderne vinbutik med vægt på kvalitet, æstetik, personlig rådgivning og lokal hygge. Vinpusheren er en uafhængig vinbutik med et bredt vinsortiment, hvor vine af egen import deler hylder med udvalgte vine fra en række af DK’s bedste og mest specialiserede vinimportører.

 Læs mere om vores vine her

Weekend i Højbjerg:

Vinpusherens ambition er at gøre weekenden nemmere og mere velsmagende for beboerne i Højbjerg og resten af det sydlige Århus. Vinpusheren byder på friskbagt brød fra microbageriet Foodfein, pølser, skinke, oste, pesto, convenience food og mange andre nøje udvalgte fødevarer, som sammen med den rigtige flaske vin hæver weekendhumøret.

 Læs mere om vores specialiteter her

Hvem er vinpusheren:

Vinpusheren ejes og drives 100% af Vinpusheren, Michael Poulsen, og jeg har 15 års erfaring i vinbranchen. De seneste år har jeg arbejdet som salgs- og marketingsdirektør og været medejer af Bichel Vine i Hjortshøj. Sideløbende med mit arbejde i vinbranchen har jeg skrevet tre anmelderroste og prisvindende kogebøger, skrevet artikler for en række medier og fungeret som ekspert for DR’s Rabatten og Jyllands-Postens fødevaretest. Jeg har fået min vinfaglige uddannelse på The Wine and Spirit Education Trust i London. Al den erfaring får jeg rig brug for nu, og jeg glæder mig til at realisere min vision af, hvordan en moderne lokal vinbutik skal være.

Hvorfor har vinpusheren ikke en webshop?

Fordi jeg ikke gider! Det lyder måske dumt, men jeg vil rent faktisk meget hellere snakke med og rådgive mine kunder, end jeg vil side og opdaterer hjemmeside, søgeordsoptimere og slås med fragtmænd. Vin og mad er en sanselig oplevelse, som i mine øjne ikke ydes fuld retfærdighed på en webshop. Jeg vil gerne snakke med mine kunder, lade dem smage på tingene og lære deres smag at kende – derfor skal du tage dig et frikvarter fra den elektroniske tidsalder og komme ned i min butik. Når vi har lært hinanden at kende, så kan du sagtens bestille din vin via mail eller telefon, og så sender jeg den, hvorhen i landet du vil have det. Men du synes nok, det er sjovere at komme ned i butikken…