specialiteter_1_3

specialiteter_2_3

Weekend i Højbjerg

Vinpusherens ambition er at gøre weekenden nemmere og mere velsmagende for beboerne i Højbjerg og resten af det sydlige Århus. Derfor har vi et stort udvalg af nøje udvalgte specialiteter, som er lige til at sætte tænderne i.

Vi får frisk brød og kager hver fredag fra Mor Anna i Mejlgade. Det er rigtigt brød lavet fra bunden, og det smager hjemmebagt.

Vi har et spændende udvalg af Caviar, fiskespecialiteter fra Havnens Fiskehus, lufttørrede pølser, skinke og andet charcuteri og så har vi håndplukket nogle af de allerbedste danske, franske og italienske oste. Vi har altid gode forslag og opskrifter på lager, så du får mest mulig ud af dit specialiteter, du køber.

Derudover laver vi fredag lækker fredagstapas. En platte til to med 3 slags Charcuterie, 3 slags ost, 3 slags grønt og pesto – hele herligheden for 159,- kr.
Skal bestilles på michael@vinpusher.dk fredag inden 11.00.

Vi har også et udvalg af de allerbedste og mest hypede amerikanske specialøl

Her er et lille udpluk af vores specialiteter:
Giaveri Caviar, Rossini Røget Laks og Lolin ansjoser
Søkogte Rejer, håndpillet taskekrabbe og andre delikatesser fra Havnens Fiskehus
Iberico skinke og Bellota Bov
Pølser fra Piemonte, Toscana og Abruzzo
Foie Gras, Confit de  Canard og Rillettes de Canard

Arla Unika Oste og Vacche Rosse Parmesan
Oste fra den berømte Affineur Mons i Strassbourg
Oliven og Olivenolie
Friske trøfler i sæsonen, trøffelolie og trøffelpuré
Fogolar pasta med 31% æg
Verdens bedste hasselnødder og nutella
Pesto fra smag
Valrhona og Summerbird Chokolade

Øl fra:
Pizza Port
Ewil Twin
Prairie Artisan Ales
Alesmith
Cigar City
Jolly Pumpkin
Port Brewing/Lost Abbey
Dark Horse Brewery
Hopfenstark