For en gangs skyld får hvidvin lov til at spille hovedrollen. Vi sætter fokus på nogle af vores flotteste hvidvine fra verdenskendte og anmelderroste topproducenter og serverer en stribe lækre tapas med det bedste havet har at byde på. Vi skal snakke hvidvin, fadlagring, kan man smage mineralitet og terroir etc.

Det bliver en herlig, elegant og lærerig sommeraften i Højbjerg
Fredag 18. August kl. 19.30
10 vine og 5 serveringer kun 750,- kr.

Meld dig til på michael@vinpusher.dk ( kun 22 pladser)

 

Program ( mindre ændringer kan forekomme):

Brun Servenay Brut Selection Grand Cru Champagne
Jerome Coessens Blanc de Noirs “Largillier” Champagne
– Sprøde snacks og Caviar

F.X. Pichler Grüner Veltliner Klostersatz 2011, Wachau, Østrig
Zehnthof Luckert Silvaner 1. Lage Sonnenberg Gelbkalk 2016, Franken, Tyskland
– Carpaccio af torsk, syltet grønt, maltcrunch

Klaus Zimmerling Riesling R 2015, Sachsen, Tyskland
Stagård Riesling Gaisberg Reserve 2015, Kremstal, Østrig
– Taskekrabbe, karrymayo, granny smith æble, toast

Ramonet Pernand-Vergelesses “Les Belles Filles” 2013, Bourgogne
Jean Chartron Puligny-Montrachet 1. Cru Folatieres 2015, Bourgogne
– Jomfruhummer, citronskalspuré, hasselnøddeaioli og krydderurtesalat

Heitz Chardonnay 2014, Napa Valley, Californien
Planeta Chardonnay Menfi 2015, Sicilien, Italien
– Comté, Gammel Knas og Roy Berger Fåreost