Mangler du den perfekt gave ide til dine medarbejdere, kunder eller familiemedlemmer, så er min nye kogebog måske løsningen på dine problemer.

Det er en smuk, underholdende og anderledes kogebog som giver tips til masser af gode oplevelse med mad, vin og rejser. Det er en gave som i langt højere grad bliver husket end de obligatoriske 3 flasker vin eller en kedelig lysetage.

Der er en række erhvervsvirksomheder som med stort held har brugt mine bøger som personalegaver eller receptionsgaver, og det fælles indtryk er, at virksomheden får meget bedre respons på at give mine bøger end på de almindelige gaver de tidligere har brugt.

Bogen er 272 sider og indeholder 68 opskrifter, 67 vinbeskrivelser og masser tips og rejsebeskrivelser fra 8 europæiske vinregioner og New York.

Prisen er 299,- og den kan købes her

Skal du bruge 5 bøger eller flere, så ring til mig på 22421499 eller mail på michael@vinpusher.dk

Bogen har allerede fået meget flot omtale på gastro.dk, Femina, Alt for Damerne, Aarhus Stiftstidende, Børsen etc.

De første anmeldelser er også dukket op, flere følger:

5 stjerner i Politiken

5 stjerner winelab.dk
“Poulsen siger, at dette her er bogen, han altid har drømt om at lave. Det forstår man godt. Bogen er vi flere, der gerne ville have lavet. Vinpusheren 3 er en uforskammet smuk, anvendelig og anbefalelsesværdig bog., “Mads Jordansen

Tillykke med en perfekt Kogebog”
“Åh, hvor er den smuk. Jo, en kogebog kan godt være smuk – og »Vinpusheren « anno 2013 ligger i top 5 af alle de mange, mange kogebøger, jeg har haft i hænderne i mit liv.”
Mette Grith Sørensen, De Bergske Blade