Vi elsker bobler!

Vi elsker bobler!

Mikkeller og Vinpusheren elsker bobler, alle former for bobler til alle formål: sure, søde, sjove, elegante, billige, dyre - bobler er godt! Derfor har vi også et fantastisk udvalg af bobler i alle afskygninger, og vi har nu fået lagt de fleste i webshoppen, se vores fantastisk udvalg her.

I det klassiske hjørne har vi to fantastiske Champagnehuse. Biodynamiske Hugues Godme laver nogle af de bedste køb i Champagne, fantastisk elegant og komplekse Pinot Noir dominerede Champagner fra 1. Cru og Grand Cru marker i Montagne de Reims. Længere sydpå i den legendariske Grand Cru landsby Le Mesnil-Sur-Oger laver Pertois-Moriset arketypiske, knivskarpe og mineralske Blanc de Blancs Champagne på Chardonnay druer fra Grand Cru marker. Du får ikke bedre Champagner til prisen! 

Cava er volumemæssigt større end Champagne og historisk næsten ligeså vigtig. Vi har fundet tre søskende som laver fantastiske Cava'er. Jovanni søskende startede deres super ambitiøse Cava projekt i 2007, og de har allerede opnået enorm anerkendelse. De producerer super value og top cava i små mængder. Tjek dem ud her.  

Italienerne kan også godt li' deres bobler. Marcalberto drives af unge Alberto Cane, som laver nogle af Italiens bedste mousserende vine i bakkerne i Piemonte. Alberto laver vinene som de bedste Champagner udelukkende på Pinot Noir og Chardonnay, der fadgæres ( som Krug Champagne) inden de landengærer på flaske og lagrer på gærresterne i 2-5 år. Er du lidt mere vovet, så kan du også prøve vores lidt mere ydmyge, men ikke mindre fantastiske, biodynamiske Lambrusco'er fra La Collina. Det fremragende vine til antipasti, tapas, snacks, charcuteri og pizza.  

Sidst men ikke mindst vil vi også godt svinge den lokale fane. Mads Andersen laver Danmarks bedste vine ude på Mols. Andersen Winery er Champagnetyper lavet på danske frugter og bær, frugtvine i international topklasse. Både tørre og søde varianter, dem skal du prøve!

Tilbage til blog