Champagne Masterclass 24/3 – 10 Champagner og 5 snacks

Home/Alle indlæg, Vin/Champagne Masterclass 24/3 – 10 Champagner og 5 snacks

Champagne Masterclass 24/3 – 10 Champagner og 5 snacks

Vi elsker Champagne, og det fejrer vi med en fantastisk fredag, hvor vi hylder Champagne i alle afskygninger.

Skynd dig og meld til, vores smagninger er ekstremt populære, og det er en velsmagende, hyggelig og sjov måde at blive klogere på

Fredag 24. Marts kl. 19.30
10 Champagner og 5 lette serveringer kr. 995,-

tilmelding på michael@vinpusher.dk

 

Forløbeligt Program:
Brun Servenay Grand Cru Selection NV kr. 299,-
Paul Dethune Grand Gru NV kr. 375,-
– White Sturgeon Caviar, smørstegt crouton, 48% Creme Fraiche

 

Fred Savart Bulle de Rose 1. Cru NV kr. 425,-
Hugues Godme Brut Rosé Grand Cru NV kr. 375,-
– Kamchatka krabbe, Guacamole, Flavours of Mexico, Nachos
– Røget laks, rygeost, peberod, agurk, ristet rugbrød’

 
Adrien Redon Un R de Rien Brut Nature NV kr. 499,-
Ruinart Blanc de Blancs NV kr. 629,-
– Ceviche af torsk, citronskalspuré, grøn æble og sprødt

 

Jerome Coessens Blanc des Noirs Largillier (2013) kr. 449,-
Hugues Godme 1. Cru Meunier “Les Romaines” 2007 kr. 599,-
– Confiteret Gris, pastinak, hasselnødder, tørret æble

 
Leclerc Briant La Croissette Monopole 1. Cru 2012 kr. 1299,-
Louis Roederer Cristal 2007 kr 1695,-
– 30 mdr Vacche Rosse Parmesan og 36 mdr Comté fra Mons med trøffelolie

About the Author:

Michael Poulsen
Vinpusheren, Michael Poulsen, er forfatter til de tre anmelderoste og prisvindende ”Vinpusher” kogebøger, og han har også skrevet artikler til en række danske medier. Michael har uddannet sig på the Wine and Spirit Education Trust i London og har arbejdet 15 år i vinbranchen. I dag driver Michael sin egen butik Vinpusheren i Højbjerg ved Århus.

Leave A Comment

Denne hjemmeside bruger et par enkelte cookies til bl.a. statistik. Læs mere Det er OK