Vi byder på en fantastisk aften, hvor vi får besøg af Danmarks førende Caviar grossist den tidligere landsholdskok Jacob Sisgaard. Jacob vil indvie os i Caviarens hemmeligheder, og jeg vil gøre jer klogere på Champagne. Det bliver mad og vin på den store klinge, skynd dig at melde dig til på michael@vinpusher.dk

 

Fredag 23. oktober kl. 19.30 (evt. 18.00 hvis Covid-19 regler står ved magt til den tid)
9 vine og 5 serveringer kun kr. 995,- ( kun 12 pladser tilbage)


Program:

Berdie Cava Amar Reserva Extra Brut  – sprøde snacks

***

Pertois-Moriset Millesieme Blanc de Blancs Grand Cru Chammpagne2010
Runiart Blanc de Blancs Champagne NV
– Prunier Caviar Selection Paris – solo

***

Paul Dethune Brut Reserve Grand Cru Champagne
Leclerc-Briant Brut Reserve Champagne 2012
– Prunier St. James – solo og med kartoffel

***

Pertois-Moriset Ros y Blanc Grand Cru Rosé Champagne
Cedric Mousse Special Club Rosé 2013 Champagne
– Prunier Heritage Oscietra Caviar – solo og med jordskok og hasselnød

***

Hugues Godme Pinot Noir St. Martin Grand Cru Extra Brut 2010
Hugues Godme Pinot Meunier Les Romaines 1. Cru Extra Brut 2009
– Prunier Classique med Balik Filet Royal laks