Skulle egentlig have haft denne carpaccio nytårsaften, men appetitten slap op for hurtigt, så det blev til en fantastisk frokost nytårsdag – jeg tro sgu det er den bedste carpaccio jeg har lavet.

4 personer – arbejdstid 30-40 min
250 g frossen oksemørbrad
Olivenolie
Salt og peber
4 spsk hjemmelavet mayonaise 
1 spsk pureret rødbede
1 tsk trøffelpurée
1 spsk Rygeost
1 spsk creme fraiche 38%
1 tsk revet peberod
4 spsk finthakket bagt eller syltet rødbede
2 spsk finthakket Cornichon
4 store spsk hjemmelavede croutoner ( stegt gyldne i andefedt eller olivenolie, det sidste minut med 1 fed knust hvidløg og 1 spsk frisk timian. Dryp af på køkkenrulle og krydr med salt)
Revet Arla Unika Havgus ( eller parmesan)
Frisk brøndkarse

Lad oksemørbraden tø op et par timer og skær den herefter i ultra tynde skiver og placer dem på fire tallerkner. Dryoe med olivenolie og krydr med salt og peber: Rør 2 spsk mayo sammen med rødbedepuré, rør de andre 2 spsk mayo sammen med trøffelpuréen og rør endelig rygeost, creme fraiche og peberrod sammen.

Put de 3 dressinger i hver sin sprøjtepose/plasticpose og fordel dutter af alle 3 udover kødet. Drys finthakket rødbede, cornichon og croutoner udover og pynt med revet ost og brøndkarse.

Vin: Drik saftig afkølet rødvin til. Prøv Abbia Nova Senza Vandalism eller Desvignes Beaujolais Nouveau