Hummer, ananas salsa, peanuts og srirachamayo, 4 personer

Home/Alle indlæg, Mad/Hummer, ananas salsa, peanuts og srirachamayo, 4 personer

Hummer, ananas salsa, peanuts og srirachamayo, 4 personer

Jeg blev inspireret af de kogte hummere hos mine gode venner ved Havnens Fiskehus og den tunge august varme.

2 kogte hummere plukket i mindre stykker

1/2 ananas i fine tern ( må ikke være for moden)
1-2 snackpebre i fine tern
1/2 agurk i fine tern
1/2 finthakket rødløg

4 spsk peanuts eller cashew
Srirachamayo efter smag

Hummerdressing:
saft af 1/2 lime
2 spsk olivenolie
1/2 chipotle pulver
salt og peber

Salsadressing:
saft 1 1/2 lime
1 spsk honning
2 spsk fishsauce
1/2 finthakket chili
3 cm fintrevet ingefær
2 spsk friskhakket koriander
salt og peber

Vend ananas og grønt i salsadressingen og anret i 4 dybe tallerkner, vend det plukkede hummerkød i hummerdressingen og placer det ovenpå salsaen. Pynt med nødder, mayo og frisk koriander.

Drik sødmefuld Riesling, Rosé eller iskold øl til.

About the Author:

Michael Poulsen
Vinpusheren, Michael Poulsen, er forfatter til de tre anmelderoste og prisvindende ”Vinpusher” kogebøger, og han har også skrevet artikler til en række danske medier. Michael har uddannet sig på the Wine and Spirit Education Trust i London og har arbejdet 15 år i vinbranchen. I dag driver Michael sin egen butik Vinpusheren i Højbjerg ved Århus.

Leave A Comment

Denne hjemmeside bruger et par enkelte cookies til bl.a. statistik. Læs mere Det er OK