Så er lækker take away til resten af året – mad til 2 personer kr. 195,- ( undtagen uge 45)

Husk at bestille på michael@vinpusher.dk senest fredag kl.11.00 , men gerne før

Uge 44: 

Boeuf Stroganoff af braiseret okse med bacon, champignon, rodfrugter og grov kartoffelmos

uge 45: Mortens aften torsdag (skal bestilles senest onsdag 14.00):

Rosastegt bryst af fritgående fransk Dombes-and med sauté af grønkål, karl johan-svampe, jordskokker og kerner
Skysauce med confiteret andelår, tranebær og hakket persille
Kartoffel-fondant, sprødstegt andeskind og pynt af grønne urter og spiselige blomster

Pris: 185 kr / person

Uge 46: 
Coq au vin af fransk, fritgående Label Rouge-kylling i rødvinssauce med tørsaltet bacon, champignon og rodfrugter.
Smørristede kartofler og persilledrys
Uge 47:
Saltimbocca af kalv med parmaskinke og frisk salvie i hvidvinssauce. Med tørristet Toscana-kål og polenta-kroketter med parmesan og urter
Uge 48: 
Boeuf Bourguignon af braiseret oksekød i rødvinssauce med champignon, bacon og gulerod
Serveret med kartoffelmos og friskt drys af hakket persille
Uge 49: 
Krondyrcannelloni-pastarør med italiensk soffritto-tomatsauce, bechamel, friskhøvlet parmesan og hakket frisk persille og rosmarin
Uge 50: 
Steg af sprødstegt øko-gris med braiseret julesalat, portvinssyltet rødkål og kartoffelsoufflé med røget smør