Østrigsk Vinsmagning – forårsvin og tapas

Home/Alle indlæg, Vin/Østrigsk Vinsmagning – forårsvin og tapas

Østrigsk Vinsmagning – forårsvin og tapas

Vi sætter fokus på foråret og smager på østrigske vine og har sat en østrigsk inspireret tapas menu til de sprøde, friske og elegante vine.

Torsdag 12. april kl. 19.30 – smag 10 vine og 5 tapas for kun kr. 495,-
Hurtig tilmelding på michael@vinpusher.dk tilrådes

Vinsmagning hvor vi smager både konventionelle og biodynamiske vine, vi smager på de klassiske Østrigske druer Grüner Veltliner, Riesling, Zweigelt, Blaufränkisch og St. Laurent

Program:
Netzl Grüner Veltliner Classic 2017, Carnuntum (ØKO)
Buchegger Grüner Veltliner Reserve Pfarrweingarten 2016, Kremstal
– Torsk, ærter, radise, hasselnød 

Hollenburger Riesling NV, Kremstal (BIO)
Stagård Riesling Reserve Steiner Hund 2015, Kremstal (BIO)
– Taskekrabbe, mango, karry, rispapir 

Graf Hardegg Pinot Noir Vom Schloss 2015, Weinvirtel (BIO)
Johanneshof Rheinisch St. Laurent Fraunfeld 2015, Thermenregion (BIO)
– Rillette af and, schüttelbrot, sennep, brøndkarse

Thomas Lehner Zweigelt Nr. 23 Kranerwirztl 2013, Burgenland (ØKO)
Netzl Christina 2015, Carnuntum (ØKO)
– Kalv, rødbede, peberrod, crouton

Wachter Wiesler Bella Joska 2015, Burgenland (ØKO)
Krutzler Blaufränkisch Eisenberg Reserve 2015, Burgenland
– udvalg af faste oste og oliven

About the Author:

Michael Poulsen
Vinpusheren, Michael Poulsen, er forfatter til de tre anmelderoste og prisvindende ”Vinpusher” kogebøger, og han har også skrevet artikler til en række danske medier. Michael har uddannet sig på the Wine and Spirit Education Trust i London og har arbejdet 15 år i vinbranchen. I dag driver Michael sin egen butik Vinpusheren i Højbjerg ved Århus.

Leave A Comment

Denne hjemmeside bruger et par enkelte cookies til bl.a. statistik. Læs mere Det er OK