Vinpusheren Social er Aarhus Ø’s nye vinbutik og vinbar med et enormt udvalg af fremragende europæisk topvin – både klassiske og naturlige vine.

Vinpusheren Social er en filial af Vinpusherens hovedbutik i Højbjerg, som har skabt sig et ry for at være en af DK’s bedste og mest velassorterede vinbutikker.
Adresse: Mariane Thomsens Gade 2F (inde i Otaku Store), 8000 Aarhus C

Vinpusheren Social fokuserer på personlig og nærværende betjening og et højt fagligt niveau. Vinpusheren Social er skabt af Vinpusheren Michael Poulsen, som har mere end 20 års erfaring i vinbranchen, vinstudier i London og udgivelse af 3 vin-kogebøger på CV’et.

Den daglige drift står Emil Lundø for, han er i gang med vin-uddannelse ved WSET og har arbejdet med vin i nogle år. Emil glæder sig til at dele ud af sin viden og snakke vin med gæsterne i vinbaren og butikken. Målet er at gøre Vinpusheren Social til en hyggelig oase for alle vininteresserede på Aarhus Ø, og hvem der ellers kommer forbi.

Forvent et levende, dynamisk og evigt skiftende vinsortiment og vinkort, masser af spændende events og smagninger samt faglig, personlig og engageret service.

Kontakt Emil på emil@vinpusher.dk

Åbningstider

Tirsdag-onsdag:
11.30-17.30
Torsdag:
11.30-19.00
Fredag:
11.30-22.00
Lørdag:
10.00-22.00

Følg Vinpusheren Social på facebook for gode tilbud arrangementer og meget mere