Velsmagende og lærerig vinsmagning, hvor vi tester formen på verdens bedste områder til dyrkning af Pinot Noir, hvor får du mest Pinot Noir for dine penge?

Torsdag 14. Marts kl. 19.15 – smag 12 topvine og 5 lette serveringer for kun kr. 895,-

Tilmelding på michael@vinpusher.dk

Program:

Første Heat 400-500 kr.
– Desaunnay-Bissey Chambolle-Musigny Combe D’Orveaux 2014 (90 år gamle vinstokke), Frankrig
– Lucien Le Moine Bourgogne Rouge 2016, Frankrig
Hjemmelavet hønsesalat med røget bacon

– Luckert Spätburgunder Maustal GG 2015, Franken, Tyskland
– New Zealands Surprise
Bresaola med syltede svampe og parmesan

– Walter Hansel Pinot Noir South Slope 2014, Russian River, Californien (95 p. Galloni)
– Domaine Serene Yamhill Pinot Noir 2014, Oregon

Andet Heat 500-850 kr.
– Ceritas Hellenthal Old Block Pinot Noir 2015, Sonoma Coast Californien (95 p. Galloni)
– Verdet Vosne-Romanée 1. Cru Beaux Monts 2016, Bourgogne
Fois gras og syltede bær

– Chevillon Nuits St. Georges 1. Cru Prulieres 2013, Bourgogne
– Becker St. Paul Pinot Noir Grand Cru 2013, Pfalz, Tyskland
Udvalg af pølse og skinke, trøffelmayo og brød

– Arterberry Maresh Pinot Noir Maresh Vineyard 2014, Oregon ( 95 p. Galloni)
– Histoire D’Enfer Pinot Noir L’enfer du Calcaira Absolu 2015, Valais, Schweiz ( kåret til Schweiz’ bedste rødvin 2017)
Brillat Savarin Ost