Jeg får besøg af John Ellis fra Bellvale, Gippsland Australien. John laver nogle af de mest elegante australske vine på Chardonnay og Pinot Noir. Det meget kølige mikroklima i Gippsland 150 km øst for Melbourne giver vine, som minder mere om Bourgogne end Australien. Vine der får fremragende anmeldelser hos James Haliday, Australiens Parker, og det engelske magasin Decanter.

 Denne aften kan du smage 5 af Johns vine og 2 referencevine fra gode producenter i Bourgogne.

John Ellis vil kort fortælle om vinene, området og sin filosofi.

12. Maj klokken 18.30 Restaurant Substans, Frederiksgade 74

Menu & Vine:

Rimmet kammusling
Rabarber – rugbrød – dild
Buisson –Battault Bourgogne Blanc 2008

Stegt helleflynder
Ærter – mandler – muslingefløde
Bellvale Chardonnay ”Athena Vineyard” 2008 

Kalvetatar
Koriander – syltede løg – crouton
Bellvale Pinot Noir Rosé 2010

Kanin
græskar – kantarel – jordskok
Denis Bachelet Côtes de Nuits-Villages 2008

Bresse Kylling
asparges – røget spæk – kartoffel
Bellvale Pinot Noir 2007 og 2008

Comte og Mont d’ór
sommertrøffel – oliven – kompot
Bellvale Chardonnay ”Athena Vineyard” 2007

kaffe med en lille kage

6 retter, 7 vine 798,-

Tilmelding info@restaurantsubstans.dk eller tlf. 86230401