Winemakers Dinner på Substans Lounge – top Champagne og Barolo
Lørdag 7. Maj kl. 18.30
11 Serveringer og 10 Vin kr. 1595,-
tilmelding på anders@vinpusher.dk
Mød Boris Politi fra de små top champagne huse Pertois Moriset og Hugues Godme og Nicolo Abellonio fra Ferdinando Principiano i Barolo. De vil dele ud af deres store viden og fortælle gode historier om vinene. Stor aften i vente og tæske lækker menu!
***
Snacks
Pertois-Moriset Blanc de Blancs Grand Cru Les Quatres Terroir Magnum
***
Beder – caviar – purløg
Ferdinando Principiano Langhe Bianco Timorasso “735” 2020
***
Tempereret torsk, fennikel, muslinger og æble
Lufttørret skinke, selleri, hasselnød og brunet smør*
Grillede rødbeder, friskost, solbær og dild
Surdejsbrød og pisket smør
Pertois-Moriset Blanc de Blancs Grand Cru Special Club 2014
Hugues Godme 1. Cru Chardonnay Les Alouttes 2010
***
Stegt blomkål, citron, mandel og estragon
Skovkylling, salvie og røget smør
Ferdinando Principiano Barbera D’Alba 2020
Ferdinando Principiano Barbera D’Alba Laura Vecchi Vigne 2018 ( 500 fl. Produceret)
***
Grillet okse, græskar og fedtegrever
Kartoffel, Havgus, løvstikke og boghvede Ferdinando Principiano Barolo Ravera di Monforte 2017
Ferdinando Principiano Barolo Boscaretto Riserva 2016
***
Mascarpone – rabarber – brunet smør
Marcalberto Asti Metodo Classico, Piemonte