René Langdahl vs. Vinpusheren
Fredag 3/10 kl. 19.15, Grumstolsvej 4, 8270 Højbjerg
13 vine, 6 serveringer + det løse
Kun 1895,- ( normalpris 2650,-)Bestil billet på anders@vinpusher.dk
Vinverdenen er i opbrud! Klimaforandringer, geopolitik og voldsomme ændringer i forbrugsmønstre fremprovokerer en vinøs revolution.
Alt det, du troede du viste om vin, passer ikke længere, og det gælder i den grad, hvordan du matcher vin og mad. De gamle regler gælder ikke længere.
Denne aften vil René Langdahl og Vinpusheren give dig et indblik i den vinøse virkelighed anno 2025. Vi skal nørde mad og vin gennem en række praktiske eksperimenter med moderne vine og Vinpusherens køkken.
Det bliver vildt, velsmagende og bevidsthedsudvidende!
Salt:
Salte mandler, ansjoshapser, paleta de bellota
Hugues Godme Montagne Nord Grand Cru Champagne
Juan Rubio Xarel-Lo Deix 2023, Penedes
Syrlig Sylt – en af os hader Riesling:
Kærnemælks Ceviche af krogmodnet Kingfish med syltede sager, græskarkerneolie og crunch
Muchada-Leclapart Palomino Univers 2023, Andalusien
Hermann Dönhoff Riesling Trocken 2023, Nahe
Fermentering:
Fermenteret kål, brændt kål, hønsesky, hasselnød og guanciale
Erich Machherndl Pulp Fiction Yellow 2021, Wachau
Luis Perez Caberrubia Saca VIII, Andalusien
Pause Bourgogne: F. Gaunoux Beaune 1. Cru Clos de Mouches 2014
Umami:
Svamperaviolo, svampebouillon, syltet svamp, parmesan
Domaine Lagille La Garenne Blanc 2022, Champagne
Ferdinando Principiano Barolo Ravera di Monforte 2016
Proteinet i den nye virkelighed:
Grillet oksemørbrad og unghane, bearnaise, salat af perlebyg
Chevillard Jacquere Apremont 2022, Savoie
Josep Foraster Julieta Trepat 2023, Catelonien
Ost og en elegant afslutning:
Frisk gedeost vs Gammel Comté
Tiro Al Blanca Treixadura A Via 2022, Galicien
Les Malandes Chablis 1. Cru Mont de Milleu Magnum 2019
René og Michael vil komme med masser af personlige erfaringer, vin og madtips undervejs, og du får også en kogebog med hjem( 1 bog pr par).