Blog
Østrigsk Besøg fra Erich Machherdl og Hannes Re...
Østrigsk Producent uge hos Vinpusheren. Få et overblik over smagninger og arrangementer i denne uge!
Østrigsk Besøg fra Erich Machherdl og Hannes Re...
Østrigsk Producent uge hos Vinpusheren. Få et overblik over smagninger og arrangementer i denne uge!
Vinpusheren & Black Sheep Gourmet Goes White an...
Episk aften med top vin og knivskarpt køkken. Topkokkene Bryan og Kasper har fortid på bl.a. Frederikshøj, Tree Top og Marchal og vi har i fællesskab udviklet en fantastisk menu...
Vinpusheren & Black Sheep Gourmet Goes White an...
Episk aften med top vin og knivskarpt køkken. Topkokkene Bryan og Kasper har fortid på bl.a. Frederikshøj, Tree Top og Marchal og vi har i fællesskab udviklet en fantastisk menu...
Påskehygge med Pusheren - 10 år gammel vin og s...
Vinpusherens Lounge Fredag 22. marts kl. 14.00-18.00 & Lørdag 12.00-14.00Vi pimper fredagsbaren og lave lounge op til Påske. Du kan som sædvanlig smage 3 spændende vine gratis, men vi har...
Påskehygge med Pusheren - 10 år gammel vin og s...
Vinpusherens Lounge Fredag 22. marts kl. 14.00-18.00 & Lørdag 12.00-14.00Vi pimper fredagsbaren og lave lounge op til Påske. Du kan som sædvanlig smage 3 spændende vine gratis, men vi har...
Smagning - Østrig Rundt og Vinpusherens Nye Køkken
Fredag d. 26. April kl. 19.15Vinpusheren Højbjerg11 vine og 6 nye serveringer serveringer kun kr. 1000,- Tilmelding på anders@vinpusher.dk - kun 22 pladser Østrig Rundt Smagning besøg fra Erich Machherndl og...
Smagning - Østrig Rundt og Vinpusherens Nye Køkken
Fredag d. 26. April kl. 19.15Vinpusheren Højbjerg11 vine og 6 nye serveringer serveringer kun kr. 1000,- Tilmelding på anders@vinpusher.dk - kun 22 pladser Østrig Rundt Smagning besøg fra Erich Machherndl og...
Smagninger og forårsfristelser på Bassin 7
Tjek kalenderen for foråret på Bassin 7 ud allerede nu!
Smagninger og forårsfristelser på Bassin 7
Tjek kalenderen for foråret på Bassin 7 ud allerede nu!
Cassoulet med røget bacon og krydret pølse
En ægte fransk bonderet til de mørke, kølige dage! Ingredienser: 400 g. blandede tørrede bønner (her er brugt hvide og brune)200 g røget bacon skåret i små tern500g rustik kødfuld pølse skåret...
Cassoulet med røget bacon og krydret pølse
En ægte fransk bonderet til de mørke, kølige dage! Ingredienser: 400 g. blandede tørrede bønner (her er brugt hvide og brune)200 g røget bacon skåret i små tern500g rustik kødfuld pølse skåret...