Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Vinpusheren ApS
Grumstolsvej 4
8270 Højbjerg
CVR: 36063580
Mail: anders@vinpusher.dk
Tlf. 20 40 10 11

Priser

Alle priserne på shop.vinpusheren.dk er angivet inklusiv 25% moms. Priserne er aktuelle dagspriser og når du handler på shop.vinpusheren.dk, så indgås aftaler på dansk.

Shop.vinpusheren.dk tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer og udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Betaling og sikkerhed

Når du betaler med kreditkort hos shop.vinpusheren.dk benyttes en sikker forbindelse/Gateway som krypterer dine kortoplysninger.

shop.vinpusheren.dk har du følgende betalingsmuligheder:

  • Dankort

  • Visakort

  • Master Card

  • AMEX

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Vinpusherens lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Aldersgrænse ved køb

Du skal være fyldt 18 år for at handle på shop.vinpusheren.dk

Ordrebekræftelse og faktura

Når ordren er gennemført på hjemmesiden modtager du en ordrebekræftelse til SMS eller Email. Når vi har pakket og sendt din ordre, så trækkes pengene på din konto. Køber du et Wine Mail 2.0 abonnement, så trækkes pengene den 1. i hver måned og vi sender vinene kort derefter.

Fragt

Vi benytter os udelukkende af Postnord og DSV som fragtleverandører og tilbyder gratis levering ved køb for minimum 1.000 kr. inkl. moms. Ved mindre ordrer tillægges fragtomkostninger efter gældende satser.
Vi sender kun i Danmark.

Du kan også hente din bestilling i vores butikker på Grumstolsvej 4, 8270 Højbjerg eller Mariane Thomsens Gade 2F, 8000 Aarhus C

Levering

Vi afsender vin fra vores lager hver tirsdag og torsdag og vinen vil fremme ved dig 1-2 dage senereLevering anses for sket, når transportøren har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres uden kvittering.

Fortrydelsesret

Vi yder 14 dages returret på dit køb, vi skal blot have besked om at du ønsker at returnere varen senest indenfor for 14 dage. Derefter har du yderligere 14 dage til at levere den tilbage til os, den levering er for din egen regning

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til: 
Vinpusheren ApS
Grumstolsvej 4
8270 Højbjerg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og (i åbningstiden) aflevere den personligt på ovenstående adresse. 

Reklamation

Når du handler på shop.vinpusheren.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 24 måneder.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug eller opbevaring af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Hvis du finder eventuelle fejl eller mangler ved en levering fra shop.vinpusheren.dk, bedes du kontakte os på telefonnummer 20 40 10 11, så vi kan løse situationen hurtigst muligt for dig

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dit køb og dine fragtomkostninger mod forevisning af gyldig kvittering.

Ved reklamation skal varen sendes til:
Vinpusheren ApS
Grumstolsvej 4
8270 Højbjerg

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Oplysning om klagemuligheder

Ønsker du at klage over en vare købt hos Vinpusheren, så kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.