Hvorfor og hvem er vi?

Vinpusheren er vinhandler, vinimportør, vinskribent og kogebogsforfatter Michael Poulsen hjertebarn. I dag består Vinpusheren Aps af denne webshop, en af Danmarks mest velassorterede og luksuriøse vinbutikker i Aarhus forstaden Højbjerg og den hyggelige vinkiosk og vinbar Vinpusheren Social ned til kanalerne på Aarhus Ø - du kan se mere om vores fysiske butikker her

Vinpusheren har arbejdet med top kvalitet og tankevækkende smagsoplevelser i mere end 20 år, og Vinpusher navnet opstod, da Michael lavede sin første af tre anmelderoste kogebøger i 2002-2003. 

Vores mål med denne webshop er at dele ud af vores passion for og viden om vin. Vi vil levere fremragende, autentisk og umanipuleret vin. Det vil vi krydre med vinøs viden, gode historier, lækre opskrifter og velsmagende oplevelser på højeste niveau. Vi vil arbejde med de bedste og mest begavede vinbønder. Passionerede kvinder og mænd med respekt for naturen og regional autentisitet. Vinbønder som ikke kan lade være med at udfordre sig selv og flytte grænserne for kvalitet og velsmag. 

Læs mere om Vinpusheren her