Om Vinpusheren

Vinpusheren er Højbjergs og hele Aarhus’ lokale vin- og specialitetsbutik. En moderne vinbutik med vægt på kvalitet, æstetik, personlig rådgivning og lokal hygge.  Vinpusheren er en oplevelsescentral hvor fredagsbar, vinsmagninger og erhvervsarrangementer giver masser muligheder for vinøse oplevelser.

Vinpusheren er en uafhængig vinbutik med et bredt vinsortiment, hvor et stort udvalg af top vine af egen import deler hylder med udvalgte vine fra en række af DK’s bedste og mest specialiserede vinimportører. Se de producenter vi arbejder med her.

Weekend i Højbjerg

Vinpusherens ambition er at gøre weekenden nemmere og mere velsmagende for beboerne i Højbjerg og resten af  Århus. Vinpusheren byder på friskbagt brød fra hvor lokale surdejs dronning Charlotte fra Gærda hver fredag, pølser, skinke, oste, pesto, specialiteter fra Havnens Fiskehus og mange andre nøje udvalgte delikatesser, som sammen med den rigtige flaske vin hæver weekendhumøret.

Hvem er Vinpusheren?

Vinpusheren ejes og drives af Vinpusheren, Michael Poulsen, og jeg har  godt 20 års erfaring i vinbranchen. Sideløbende med mit arbejde i vinbranchen har jeg skrevet tre anmelderroste og prisvindende kogebøger, skrevet artikler for en række medier og fungeret som ekspert for DR’s Rabatten og Jyllands-Postens fødevaretest. Jeg har fået min vinfaglige uddannelse på The Wine and Spirit Education Trust i London. Jeg trækker på all den erfaring i vores version af, hvordan en moderne lokal vinbutik skal være.