Vinpusheren er Højbjergs lokale vin- og specialitetsbutik. En moderne vinbutik med vægt på kvalitet, æstetik, personlig rådgivning og lokal hygge. Vinpusheren er en uafhængig vinbutik med et bredt vinsortiment, hvor vine af egen import deler hylder med udvalgte vine fra en række af DK’s bedste og mest specialiserede vinimportører.

Læs mere om vores vine her

Weekend i Højbjerg:

Vinpusherens ambition er at gøre weekenden nemmere og mere velsmagende for beboerne i Højbjerg og resten af det sydlige Århus. Vinpusheren byder på friskbagt brød fra Mor Anna hver fredag, pølser, skinke, oste, pesto, specialiteter fra Havnens Fiskehus og mange andre nøje udvalgte fødevarer, som sammen med den rigtige flaske vin hæver weekendhumøret.

Læs mere om vores specialiteter her

Hvem er vinpusheren:

Vinpusheren ejes og drives af Vinpusheren, Michael Poulsen, og jeg har 20 års erfaring i vinbranchen. Jeg har bl.a. arbejdet som salgs- og marketingsdirektør og været medejer af Bichel Vine i Hjortshøj. Sideløbende med mit arbejde i vinbranchen har jeg skrevet tre anmelderroste og prisvindende kogebøger, skrevet artikler for en række medier og fungeret som ekspert for DR’s Rabatten og Jyllands-Postens fødevaretest. Jeg har fået min vinfaglige uddannelse på The Wine and Spirit Education Trust i London. Jeg trækker på all den erfaring i min version af, hvordan en moderne lokal vinbutik skal være.